Zakelijk Aanbod Overzicht

Zakelijk Aanbod Overzicht

Op de hieronder geplaatste pagina’s staat mijn zakelijk aanbod overzicht. Volg de links hieronder om te kijken of er iets van je gading bij is.

 • Het Ultieme Leiderschapsprogramma
  Een leiderschapprogramma waarna je nooit meer een ander programma nodig hebt. Vanaf dit programma heb je alles in huis om de rest van je leven door te ontwikkelen naar een moderne leider. Je leert om jezelf te ontwikkelen, en zult nooit meer verlegen zitten om inzicht.
 • Doe het onmogelijke in 3 maanden
  Heb je een idee, maar weet je niet of en hoe je het kan realiseren? Zo kan het wel! In drie maanden tijd help ik je om je droom te verwezenlijken, of heb je alles in huis om dat heel snel daarna te realiseren.
 • Voorgoed stress leren hanteren
  Wil je voor eens en voor altijd afrekenen met je stress gevoelens? Dit helpt je voorgoed. Ik leer je om voor de rest van je leven om te gaan met stressgevoelens. Zo kan stress ineens een voordeel worden in plaats van een nadeel.
 • Coaching-Light
  Wil je wel coaching, maar voor een “kleine” kwestie? Zo krijg je het snel, niet duur en intensief onder de duim. In 3 of 5 sessies help ik je om structureel jouw kwestie aan te pakken in face-to-face gesprekken, zodat het je nooit meer lastig valt.
 • On-Line of Remote Coaching
  Wel coachen maar geen tijd om daarvoor te reizen? Via de videoverbinding kan heel veel. Je kunt strippenkaarten van 5 of 10 één uurssessies bestellen, waardoor je een oneerlijk voordeel krijgt ten opzichte van je  collega’s. En het is nog relatief goedkoop ook!
 • Coaching traject met resultaatgarantie
  Het ultieme coachingtraject waarmee je altijd geholpen bent. In een intensief programma wat alleen maar kijkt naar het eindresultaat, wordt je duurzaam geholpen om Alle jouw bekende kwesties het hoofd te bieden. Met resultaatgarantie!

Klik op de links om de pagina’s te bekijken.

Er zijn altijd mogelijkheden om samen additionele mogelijkheden te maken. Dit Zakelijk Aanbod Overzicht is zeker niet het enige wat ik aanbied. Wanneer je dat wilt, neem dan contact op. Er is altijd ruimte om een specifieke oplossing voor jouw kwestie te maken.