Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/swierm71/public_html/swierscoaching.com/wp-content/plugins/email-before-download/includes/class-email-before-download-db.php on line 56

Wat maakt het begrip van de Drie Principes anders?

In document beschrijf ik:  Wat maakt het begrip van de Drie Principers anders? Hier in doe ik een poging om uit te leggen hoe het begrip zich onderscheid van andere benaderingen om “te dealen” met het leven. Daarmee kun je zowel persoonlijke als professionele vorderingen te maken. Ik begin met een korte uitleg van de Drie Principes. Daarna laat ik zien hoe het begrip van de Drie Principes verschilt van andere benaderingen. Dat doe ik langs lijnen van een bijna onontkoombare logica, zonder dat het echt “zweverig” wordt. Ja, er zit wel degelijk een spirituele component in de Drie Principes, maar de argumentatie is er één van logica en gezond verstand.

Het belangrijkste argument dat vóór de Drie Principes spreekt is er één van gezond verstand. Hij luidt: “Kijk kritisch naar jezelf, en kijk waar je jezelf fundamenteel kunt ondersteunen.” Het mooie is, je kunt dat bereiken door minder te doen dan je nu doet. Daardoor blijft er energie over om meer te genieten van je leven, en tegelijkertijd betere resultaten te behalen. En dat alles door een eenvoudige verschuiving in je perceptie.

Als je wilt weten hoe de ideeën kunnen worden ingezet in organisaties, neem dan contact op. Je kunt ook het E-book “Je welbevinden terugvinden” downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Uitleg hoe het werkt

Deze pagina laat drie velden zien die je kunt invullen. Daarmee verzamel ik e-mailadressen in ruil voor een download van je gewenste document.

Deze pagina is specifiek voor het document: “10 Vernieuwende ideeën om je organisatie wakker te kussen”. Als je je gegevens invult, ontvang je op je opgegeven e-mailadres een bericht met als onderwerp: “Het bestand waar je om verzocht hebt”. In dat bericht staat een link. Die link is uit veiligheidsoverwegingen maar 1 uur geldig. Op die link kun je klikken om het document te downloaden.

Het kan zijn dat je er niet in slaagt om binnen een uur het bestand te downloaden.  Dan is het nodig om het bestand even opnieuw aan te vragen. Je ontvangt dan een nieuwe mail met een link die ook maar 1 uur geldig is. Je wordt dan niet twee keer opgeslagen in de mailinglist.

Je kunt je altijd uitschrijven uit de maillist:

  • Onderaan deze pagina in de footer
  • In elke e-mail die ik je vanuit deze lijst toezend.