Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/swierm71/public_html/swierscoaching.com/wp-content/plugins/email-before-download/includes/class-email-before-download-db.php on line 56

The Secret – Mavis Karn

Dit is het document:  The Secret – Mavis Karn. Mavis Karn legt hier in uit hoe de Drie Principes een leidraad kunnen zijn in je leven. Zij doet dat op een bijzonder eenvoudige en aansprekende manier, zodat dit gedachtegoed ook voor kinderen toegankelijk is. De verwoording is prachtig, vandaar dat ik de tekst integraal heb overgenomen van haar oorspronkelijke brief.

The Secret – Mavis Karn heeft zij geschreven toen er een einde kwam aan een programma dat zij jarenlang aanbood aan kinderen, die op de één of andere manier ondersteuning nodig hadden. Mavis Karn is een van de vroege adopters van de Drie Principes en zij heeft een lange carrière opgebouwd. Als je meer over haar wilt weten, is hier een mooi interview met haar op Youtube.

Omdat ik het zo’n helder en mooi stuk vind, deel ik het hier graag met jullie.

Je kunt ook het E-book “Je welbevinden terugvinden” downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven. Dan wordt je leven lichter en rijker, en ga je je krachtiger  voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Uitleg hoe het werkt

Deze pagina laat drie velden zien die je kunt invullen. Daarmee verzamel ik e-mailadressen in ruil voor een download van je gewenste document.

Als je je gegevens invult, ontvang je op je opgegeven e-mailadres een bericht met als onderwerp: “Het bestand waar je om verzocht hebt”. In dat bericht staat een link. Die link is uit veiligheidsoverwegingen maar 1 uur geldig. Op die link kun je klikken om het document te downloaden.

Het kan zijn dat je er niet in slaagt om binnen een uur het bestand te downloaden.  Dan is het nodig om het bestand even opnieuw aan te vragen. Je ontvangt dan een nieuwe mail met een link die ook maar 1 uur geldig is. Je wordt dan niet twee keer opgeslagen in de mailinglist.

Je kunt je altijd uitschrijven uit de maillist:

  • Onderaan deze pagina in de footer
  • In elke e-mail die ik je vanuit deze lijst toezend.
The Secret - Mavis Karn