Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/swierm71/public_html/swierscoaching.com/wp-content/plugins/email-before-download/includes/class-email-before-download-db.php on line 56
Resultaten van Drie Principes gemeten over 20 jaar

Resultaten van Drie Principes gemeten over 20 jaar

In dit document staat 20 jaar ervaring met het begrip van de Drie Principes samengebald. Het geeft je een inzicht in wat de introductie van de Drie Principes voor werkelijke en duurzame effecten hebben op zakelijk gebied, sociaal gebied, onderwijs en in de psychische zorg. Dit overzicht is samengesteld uit een deel van wetenschappelijke en niet-wetenschappelijke onderzoeken, die via de link onderaan het document te vinden zijn. Het mag duidelijk zijn dat we met het begrip van de Drie Principes nu pas echt een paradigma in de hand hebben, waarmee we werkelijk veranderingen op zakelijk en persoonlijk vlak kunnen bewerkstelligen.

Als je wilt weten hoe de ideeën kunnen worden ingezet in organisaties, neem dan contact op. Als je wilt, kun je ook het E-book “Je welbevinden terugvinden” downloaden, daarin staan handvatten om je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit het begrip van de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Uitleg hoe het werkt

Deze pagina laat drie velden zien die je kunt invullen. Daarmee verzamel ik e-mailadressen in ruil voor een download van je gewenste document.

Deze pagina is specifiek voor het document: “10 Vernieuwende ideeën om je organisatie wakker te kussen”. Als je je gegevens invult, ontvang je op je opgegeven e-mailadres een bericht met als onderwerp: “Het bestand waar je om verzocht hebt”. In dat bericht staat een link. Die link is uit veiligheidsoverwegingen maar 1 uur geldig. Op die link kun je klikken om het document te downloaden.

Het kan zijn dat je er niet in slaagt om binnen een uur het bestand te downloaden.  Dan is het nodig om het bestand even opnieuw aan te vragen. Je ontvangt dan een nieuwe mail met een link die ook maar 1 uur geldig is. Je wordt dan niet twee keer opgeslagen in de mailinglist.

Je kunt je altijd uitschrijven uit de maillist:

  • Onderaan deze pagina in de footer
  • In elke e-mail die ik je vanuit deze lijst toezend.