Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen

Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen.

Het programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen is een transformationeel groepsgesprek over de drie principes van drie keer 3-4 uur per dag.  Dit programma is specifiek voor mensen die liever binnen een groep met mij door een transformatie te lopen. Als je liever in individueel deelneemt aan een dergelijk programma, dan is dit een betere optie voor je. Dit programma is met opzet opgezet om voor een groep een betaalbaarder alternatief aan te bieden. Het programma is ook beschikbaar voor bedrijfsgroepen, het wordt echter altijd buiten de bestaande kantooromgeving uitgevoerd. Neem daarvoor contact met me op via de contactpagina

Ik plan dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen bij voorkeur in drie dagen achter elkaar, waarbij er in de rest van de dag ruimte is voor (zelf)onderzoek, studie, reflectie en bezinning. De Intensieve Driedaagse wordt gehouden op een externe locatie en er kan, als daar behoefte aan is, er een wandeling aan kan worden gekoppeld. Als je behoefte hebt om daarna naar huis te gaan, kan dat ook. Er wordt iedere dag koffie, thee en een lunch bij aangeboden.

Wat is een transformationeel gesprek? Dat is een betekenisvol gesprek over de aard van de menselijke ervaring. We hebben een gesprek over het begrip van de Drie Principes en de aard van Mind, Consciousness en Thought. Het programma is (voorlopig) gebaseerd op het boek van Michael Neill: The Inside-Out Revolution. Je ontvangt dit boek bij het programma als naslagwerk. Ik zal daarnaast ook naar jouw en mijn behoefte eigen elementen invoegen.

Details

Ik heb voor dit jaar nog vijf weekenden gereserveerd voor dit programma. Dat zijn:

 • 23 tot en met 25 augustus 2019
 • 20 tot en met 22 september 2019
 • 11 tot en met 13 oktober 2019
 • 22 tot en met 24 november 2019
 • 13 tot en met 15 december 2019

Als je met minimaal 3 inschrijvingen (maximaal 5) komt, kunnen we mogelijk een extra blok creëren om deze data heen.

Het programma is per dag steeds als volgt opgebouwd:

 1. Wat belemmert je nu? (eerste dag, schriftelijke activiteit)
 2. Start met transformationeel gesprek
 3. Zelfstudie/reflectie, ruimte voor overleg
 4. Gezonde Lunch
 5. Transformationeel gesprek
 6. Zelfstudie/reflectie, ruimte voor overleg
 7. Afsluiting van de dag (en evaluatie op het einde van de driedaagse)

Tijdsblok is van 10:00 tot 17:00 uur.

Ik verwacht dat je voor de sessies voor jezelf hebt vastgesteld welke dingen in jouw leven oplossing verdienen. Dat bespreken we de eerste dag, en de laatste dag weer, zodat we weten wat er al opgelost is, en wat nog niet.

Programma:

Dag 1: Het verschuiven van je fundament.

 1. Het transformationele gesprek.
 2. De Drie Principes.
 3. Het enige wat je hoeft te weten.

Dag 2: De mogelijkheden uitbreiden

 1. Een formule voor wonderen.
 2. De gratie van het systeem.
 3. De waarde van een lege geest.

Dag 3: De droom leven

 1. Leren hoe te gedijen.
 2. De paradox van resultaten.
 3. Voorbij de bekrachtiging.
 4. Evaluatie van wat er al is bereikt.

Basisregels voor het programma.

 • Dit programma wordt altijd uitgevoerd in een prettige omgeving en de locatie is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
 • De minimumgrootte die ik nu hanteer is 3 deelnemers.
 • De maximale grootte van de groepen heb ik voorlopig nog begrensd tot 5 deelnemers. (Dit kan in de nabije toekomst veranderen)

Na de Driedaagse

Na de driedaagse voorziet het programma in een tweetal individuele gesprekken van maximaal 1,5 uur over jouw voortgang, zodat je begeleid wordt om:

 • De Drie Principes te integreren in je leven, je coaching, je werk.
 • Te wennen aan het “forget-remember-forget”-effect waar vrijwel iedere nieuwe aspirant (en trouwens ook iedere ervaren) Drie Principes student “last” van heeft, en wat voor iedereen gewenning nodig heeft. Het beleven van de wereld vanuit een nieuw paradigma is niet voor iedereen onmiddellijk “gesneden koek”. Het vergt soms wat ondersteuning om uit je oudere paradigma over te schakelen naar een nieuw paradigma. Terugvallen in oud begrip overkomt ook doorgewinterde Drie Principes adepten nog. Gelukkig wordt het steeds minder en pak je steeds sneller de draad op. Laat ik het zo zeggen: “Je grotere veerkracht heeft wat tijd nodig om op te bouwen.”
 • Opkomende vragen te beantwoorden.

Wanneer is dit een programma voor jou?

Resultaat:

Je krijgt na dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen een beter inzicht hoe jij je leven ervaart via je gedachten. Dat betekent dat er veel stress van je af zal vallen, dat je lichter gaat leven, je gemakkelijker zult teruggaan naar die lichtere vorm van leven na dit programma. Als bonus zul je meer in verbinding komen met je eigen diepere wijsheid, waardoor je creatieve flexibiliteit enorm kan toenemen.

Mensen die deelnamen aan dit soort programma’s rapporteerden onder meer:

 • Dingen waar je je hele leven al mee worstelde, vallen zomaar weg.
 • Een lichter gevoel van leven, omdat dagelijkse zorgen van hen afvielen.
 • Algeheel gevoel van rust, ook in een hectische omgeving.
 • Stress heeft een veel lagere invloed op hen.
 • Toegang tot je eigen diepere wijsheid, waardoor je creativiteit aanzienlijk kan toenemen.
 • Diepe transformerende inzichten over bepaalde situaties in hun leven, die als vanzelf oplosten.
 • Bij tegenslag een grotere veerkracht, waardoor die tegenslag als minder “drukkend” wordt ervaren.
 • door de uitwisseling met andere deelnemers is mijn inzicht en begrip van de Drie Principes versterkt.

Je zult erg verbaasd zijn wat er nog over is van de dingen, die je voor dit traject nog als een probleem zag.

Na dit programma Intensieve Drie Principes Driedaagse voor groepen ben je in staat om zelf ook een transformationeel gesprek met andere mensen te voeren. Je kunt dan de Drie Principes naadloos, als je dat wenst, in je bestaande je leven en je werk of zelfs je coaching-aanpak, integreren. Dat geeft de ander rust, vertrouwen en bijzondere resultaten. (Onder voorbehoud dat je daarmee de basisuitgangspunten van de Drie Principes geen geweld aandoet.) Het belangrijkste is daarbij dat je beseft dat de Drie Principes een methodeloos begrip is, dus er hoeft niets gedaan (!) te worden.

Hoe gaan we verder als je besluit dat je dit wilt?

Je hebt een paar keuzen:

 1. Je schaft het product aan en je geeft aan welk weekend je uitkomt of ( als je niets hebt opgegeven) neem ik contact met je op om je in te plannen
  Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen dat beschikbaar is. op dit moment ga ik uit van een wachttijd van 1 maand.
 2. Je neemt via een bericht contact op om te overleggen of je op “de lijst” mag komen te staan. Dat kun je hier doen.
 3. Je neemt contact op omdat je ineens een groep wilt aanmelden. (of je bestelt ineens een groter aantal van dit product). Aanmelden kun je hier doen.

Ik kijk er naar uit om met je/jullie aan de slag te gaan.

Klik hier als je naar het product in de winkel wilt gaan.