Inschrijfpagina Webinar 25 juni 2019;
om 19:30 uur.

Losse uren coaching

Op 25 juni 2019 om 19:30 uur (CET) houdt ik mijn eerste webinar over de Drie Principes.

Als je je onderaan inschrijft, kan ik je gegevens opslaan en krijg je in een antwoordmail de link opgestuurd naar de Zoom sessie. Iedere ingeschrevene krijgt dan, mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan het webinar (of als je het nog een keer wilt bekijken), even na het webinar een link naar een mogelijkheid om het webinar te downloaden/te bekijken.
Voor zover je nog niet bent toegevoegd aan mijn mailing lijst voeg ik je gelijk toe, zodat je op de hoogte blijft van mijn laatste activiteiten. Je kunt je altijd onderaan iedere mail, of onderaan iedere pagina van deze site weer uitschrijven als je dat wilt.

Waar gaan we het over hebben:

 • Een héél korte inleiding over de Drie Principes
  Ik wil héél kort uitleggen hoe het begrip van de Drie Principes in elkaar steekt, om jullie een beetje een idee te geven waar we het over hebben. Dit begrip kan voor levensveranderende inzichten zorgen.
 • Het inside-out begrip.
  Hier wil ik uitleggen hoe wij onszelf voor de voeten lopen in onze ervaring in het leven, en hoe wij onszelf op een bizar eenvoudige manier weer kunnen verbinden met dat leven. Dat leidt tot een verhoging van je welbevinden in je leven, en een verlaging van alle dingen waar je last van hebt.

Hoe lang duurt het:

 • In principe duurt het webinar een half uur.
 • maar als er daarna nog behoefte is om vragen uitgebreider te beantwoorden (voor zover ik dat kan) kunnen we nog wel een half uurtje doorgaan. Je bent dan vrij om te blijven kijken en deelnemen, of de sessie te beëindigen.

Wat is het voor een soort webinar:

 • Het is de bedoeling dat ik ca, 20 minuten uitleg wat het begrip is en wat voor een impact het kan hebben op je leven.
 • Het is de bedoeling dat het interactief is, maar ik zal op bepaalde momenten -mocht dat nodig zijn- wel de regie terugnemen.
 • De laatste 10 minuten zijn gepland om eventuele vragen te beantwoorden.
 • Na een half uur sluiten we het webinar officieel af, maar is er, als daar behoefte aan is, nog een gelegenheid om door te praten.

Begrijp even goed:

 • Deelname aan dit webinar is gratis en verplicht je tot niets.
 • Dit is voor mij het eerste webinar, en voor mij ook bedoeld als leermoment om hier in de toekomst verder mee te gaan. Het is echt geen probleem om uren over deze Drie Principes te praten, er is zó veel aan te ontdekken en over te vertellen!
 • Als je tijdens het webinar teveel achtergrondgeluid maakt, schenk ik mezelf de vrijheid om je te “muten”. Als je dan toch een vraag wilt stellen of een opmerking wilt plaatsen, kun je dat doen via de chat-functie of door een “digitale hand (raise hand)” op te steken. Beide voorzieningen staan prominent in het scherm aangegeven.
 • Ik neem het volledige webinar op en stel het nadien openbaar beschikbaar (na verstrekking van je mailadresgegevens). Dat beteken dat als je je camera aanzet, tijdens het webinar, je ook voor iedereen zichtbaar zult zijn, als je een opmerking plaatst of voldoende geluid maakt. Als we er toe overgaan om na het webinar nog wat “door te gaan” zal ik de opname stoppen, en kunnen we “onder ons” even verder praten. Je kunt altijd rechts boven in het scherm zien of de opname nog loopt, met een rood symbooltje.
 • Zoom kun je via allerlei apparaten bekijken. Het eenvoudigst gaat dat via je Browser, in de uitnodiging staat een link naar de sessie. Je kunt ook een app(licatie) downloaden en installeren voor je desk-/laptop, je tablet en de meeste telefoons. Ik heb goede ervaringen met Zoom qua verbindingskwaliteit en stabiliteit. Het werkt het gemakkelijkst via een internet/WiFi aansluiting, via 4G is het (meestal) ook goed te doen, kost dat wel de nodige megabytes of zelfs Gb van je bundel.

Ik hoop dat ik met het hierbovenstaande je informatiebehoefte een beetje heb vervuld, en ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten tijdens het eerste webinar. Vul je gegevens op het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Als je onverhoopt toch niet deelneemt, krijg je in ieder geval de link naar de opname van het webinar. Mocht je al ingeschreven zijn op mijn maillijst wordt je niet nogmaals ingeschreven, maar voeg ik een tag toe aan je profiel, zodat ik achteraf kan zien wie ik de mail moet sturen voor de mail met de bekijk/download link.

Ik kijk er naar uit om je de 25e juni om 19:30 uur te begroeten op Zoom!

Klik onderstaand op de button, dan wordt je naar een inschrijfpagina geleid. Helaas heb ik het nog niet voor elkaar dat diegenen die al ingeschreven staan, gelijk geupdate worden. Ik vrees dat ik daar nog iets te leren heb.  Mocht je geen bevestiging ontvangen, mail me dan even, dan kan ik je altijd nog met de hand toevoegen.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, wordt je ingeschreven voor het Webinar “Het inside-out begrip”. Ik stuur je na afloop van het webinar de link naar het videobestand van het webinar toe.

Je krijgt tegelijkertijd een paar keuzen om op de hoogte gehouden te worden via mijn maillist. Vink daarbij minstens het vakje Webinars af. Dan krijg je de bevestigingsmail toegestuurd. Als dat je teveel wordt, kun je je altijd uitschrijven onderaan iedere mail die ik je stuur, of onderaan iedere pagina op mijn site.

NB: Voor diegenen die al ingeschreven staan op mijn lijst zijn een paar extra stappen te doen, in verband met het integer houden van de maillist!! Dit is wat vervelend, maar alleen dan kan ik garanderen dat de lijst “schoon” blijft, en jullie niet lastig gevallen worden door ongewenste mail. Als je dus tegen een foutmelding aanloopt (Je staat al ingeschreven!) klik dan even op de link die aangeeft hoe je dat kunt oplossen.