Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/swierm71/public_html/swierscoaching.com/wp-content/plugins/email-before-download/includes/class-email-before-download-db.php on line 56

Hoe help ik mezelf uit mijn eigen verwarring?

In dit document vind je inzichten om uit je verwarring te komen. Mensen realiseren zich maar zeer beperkt dat ze hun eigen verwarring veroorzaken door hun eigen denken. Zodra je begrijpt dat je feitelijk je eigen verwarring veroorzaakt, kun je er op ingrijpen. Waardoor de verwarring vermindert. En je weer leert te genieten van wat het leven je te bieden heeft. Je zult merken dat je rustiger wordt, je stress vermindert, je zelfs vergevensgezinder en liefdevoller wordt. Je leert te luisteren naar je innerlijke gids. Je zult daar veel meer aan hebben dan datgene wat je zelf bedenkt.

Als je wilt leren hoe je deze verwarring het hoofd te bieden, neem dan contact op. Ik kan je in een paar gesprekken op het juiste spoor zetten. Daarna kun je vaak zelfstandig verder. Als je wilt, kun je ook het E-book “Je welbevinden terugvinden” downloaden, daarin staan handvatten om bijvoorbeeld je eigen lage gemoedstoestand kwijt te raken. Of je kunt me benaderen om je te helpen om te leren om meer vanuit de Drie Principes te leven, zodat je leven lichter en rijker wordt, en je je krachtiger gaat voelen. Daarvoor kun je hier kijken voor de verschillende mogelijkheden. Overigens ben ik altijd graag bereid om daarover met jou in gesprek te gaan, want soms is er iets anders nodig.

Uitleg hoe het werkt

Deze pagina laat drie velden zien die je kunt invullen. Daarmee verzamel ik e-mailadressen in ruil voor een download van je gewenste document.

Deze pagina is specifiek voor het document: “10 Vernieuwende ideeën om je organisatie wakker te kussen”. Als je je gegevens invult, ontvang je op je opgegeven e-mailadres een bericht met als onderwerp: “Het bestand waar je om verzocht hebt”. In dat bericht staat een link. Die link is uit veiligheidsoverwegingen maar 1 uur geldig. Op die link kun je klikken om het document te downloaden.

Het kan zijn dat je er niet in slaagt om binnen een uur het bestand te downloaden.  Dan is het nodig om het bestand even opnieuw aan te vragen. Je ontvangt dan een nieuwe mail met een link die ook maar 1 uur geldig is. Je wordt dan niet twee keer opgeslagen in de mailinglist.

Je kunt je altijd uitschrijven uit de maillist:

  • Onderaan deze pagina in de footer
  • In elke e-mail die ik je vanuit deze lijst toezend.
Hoe help ik mezelf uit mijn eigen verwarring