Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/swierm71/public_html/swierscoaching.com/wp-content/plugins/email-before-download/includes/class-email-before-download-db.php on line 56

Download E-book: “Je welbevinden terugvinden”

Dit is een document waarin ik mijn kijk op de Drie Principes uitleg. Pas op! Dit is een levend document, het zal ongetwijfeld in de loop der tijd gaan veranderen.

Daarom houd ik versienummers bij. Als je de naam van het bestand dat je hebt gedownload intact laat, kun je altijd zien of er een verschil van versie is. Ik heb daarnaast het versienummer ook in het document opgenomen.

Uitleg hoe het werkt

Op deze pagina zie je  drie velden die kunt invullen. Daarmee verzamel ik e-mailadressen in ruil voor een download van je gewenste document.

Deze pagina is specifiek voor het document: “Je welbevinden terugvinden”. Als je je gegevens invult, ontvang je op je opgegeven emailadres een bericht met als onderwerp: “Het bestand waar je om verzocht hebt”. In dat bericht staat een link. Die link is uit veiligheidsoverwegingen maar 1 uur geldig. Op die link kun je klikken om het document te downloaden.

Het kan zijn dat je er niet in slaagt om binnen een uur het bestand te downloaden.  Dan is het nodig om het bestand even opnieuw aan te vragen. Je ontvangt dan een nieuwe mail met een link die ook maar 1 uur geldig is. Je wordt dan niet twee keer opgeslagen in de mailinglist.

Je kunt je altijd uitschrijven uit de maillist:

  • Onderaan deze pagina in de footer
  • In elke e-mail die ik je vanuit deze lijst toezend.
The river